Docent

Lessen
Voorheen gaf Jorrit les aan leerlingen van diverse pluimage, van beginner tot gevorderde. Heden ten dage legt hij zich daar minder op toe, maar is het bijv. wel mogelijk hem te vragen een workshop te verzorgen voor een groep organisten die praktisch aan de slag wil met (problemen bij) gemeentezangbegeleiding. Want daar ligt meer zijn specialisatie: het opleiden tot kerkorganist,  gemeentezang begeleiden, harmoniseren en improviseren.

Er is de mogelijkheid om dit te realiseren in een van de gereformeerde kerken (vrijgem.) van Enschede, maar wellicht is het raadzaam dat Jorrit op locatie langskomt, in het eigen kerkgebouw bij het eigen, vertrouwde orgel.

 

Hiernaast is Jorrit sinds najaar 2015 werkzaam als vakleerkracht muziek op Geref. Basisschool ‘De Fontein’. Met als hoofdactiviteit het bevorderen en op een hoger niveau tillen van het zingen, met daarbij aandacht voor zangtechniek en stemvorming, maar ook muziekgeschiedenis, kennis van muziekinstrumenten en muziekstijlen, notenschrift, enz.

 

Orgelcommissies of kerkenraden kunnen Jorrit Woudt inhuren voor een cursus of workshop over liturgie, kerkmuziek of gemeentezangbegeleiding

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met hem opnemen.

© Jorrit Woudt 2018 - gerealiseerd door COMNOU! Hardenberg